BEL PIZZA ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1651 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bel Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 21:04 Veel te lang onderweg geweest. Bijna koud. Jammer, want het is eigenlijk altijd goed eten. (Bezorger moest naar meerdere adressen zei hij)
15 feb 2024 om 19:24 Pizza niet gierig belegd maar wel beetje smakeloos das wel jammer. Bezorging stuk sneller als wat thuisbezorgd aangaf in de tracker.
13 feb 2024 om 21:30 Prima warme pizza's
12 feb 2024 om 0:51 Helemaal Top mee denkend en daardoor warm en optijd bezorgd !
2 feb 2024 om 23:42 Echt gewoon heel goed eten. Heerlijk krokant stokbrood en vriendelijke bezorger. Top
31 jan 2024 om 21:07 Got the chicken Calzone. Was pretty good. A bit bland, but tasty enough.
17 jan 2024 om 21:13 Gewoon weer goed
14 jan 2024 om 13:40 Lekkere pizza margaritha
12 jan 2024 om 21:16 het eten kwam te laat en als je ze belt krijg je geen gehoor
12 jan 2024 om 0:09 Bakje kip besteld. Geen smaak en te hard.
10 jan 2024 om 22:13 Bij de kapsalon mis ik de optie voor extra sauzen bestellen. Bijvoorbeeld: • Knoflooksaus en Sambal. Of. • 2 x Knoflooksaus. Of • 2 x Sambal
6 jan 2024 om 0:01 Normaal prima. Vandaag had ik een kapsalon zonder enige smaak aan het vlees. Ik twijfelde of ik een Coronatest moest doen maar nadat ik een scheet had gelaten wist ik dat mijn reuk nog intact was. Volgende keer beter. Bezorging was prima.