BEL PIZZA ROTTERDAM

BEL PIZZA ROTTERDAM Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bel Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 1:20 Heerlijke pasta, snelle bezorging en goed warm aangekomen! Smaak zoals verwacht!
20 mei 2022 om 19:51 Bijna 1,5 uur moeten wachten. Na bezorging gezien dat knoflooksaus er niet bij zat. Meteen gebeld en ze zouden het nog langsbrengen. Maar niks meer van gehoord...
16 mei 2022 om 1:37 Eten smaakte goed en was goed heet nog toen ik het kreeg . En nog eerder bezorgd dan dat ik gelezen had .
15 mei 2022 om 12:06 Wat wij online hadden besteld, bleek later niet leverbaar.
12 mei 2022 om 19:50 De sateschotel was goed. De kapsalon smaakte zeker niet slecht, maar was wel wat aan de droge kant.
6 mei 2022 om 0:20 Ik heb meer dan drie keer besteld en elke keer komt op tijd en warm eten en netjes bezorgd ik vind heerlijke en ik ga elke dag bestellen als het zo blijft , goed bezig en ik hoop dat jullie blijven groeien .
4 mei 2022 om 22:11 exactly on time. and perfectly served as always. constant quality and that is very special over the past 10 years!!!
27 apr 2022 om 20:59 Altijd lekker
21 apr 2022 om 16:22 Normal heb ik geen probleem met de eten van Bell Pizza maar die dag duurt het te lang of te wachten en het komt zonder boter en pakje kaas alleen de stokbrood dus deze dag een min punt...
18 apr 2022 om 20:34 A disaster. Arrived almos one hour later than expected!! Called several times to the restaurant, nobody answered. Send an email to cancel the order and the restaurant said that they delivered the pizza..
13 apr 2022 om 13:37 Toppppppppppp
9 apr 2022 om 8:27 Was lekker