BEL PIZZA ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1514 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bel Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:02 Je vraagt extra saus je wilt betalen aan de deur je krijgt niet je bestelt pizza je krijgt niet eens saus bestel tog niks voor niks extra saus nooit meer 3 x nu
13 nov 2022 om 22:14 Bezorging duurde echt heel lang, ook zat er sambal op mijn Turkse pizza terwijl ik had gevraagd zonder. Ik kan namelijk niet tegen sambal.
9 nov 2022 om 14:08 Lekker eten en snel bezorgd
9 nov 2022 om 0:12 Matig eaten , droog , geen brood Verkeerde bestelling aangeleverd
8 nov 2022 om 20:19 Erg lekkere pizza! Vriendelijke bezorger, top!
4 nov 2022 om 19:46 Altijd heerlijk eten hier , op tijd bezorgd en prima kwaliteit en temperatuur!
3 nov 2022 om 19:52 Vanavond een pizza besteld, wachttijd een uur. Haalde de pizza exact op tijd op en hij was gewoon koud. Geef aub een juiste wachttijd aan!!
29 okt 2022 om 10:18 Zo lekker deze pizza's
28 okt 2022 om 19:09 Altijd heel lekker hoor erg blij als ik eten van jullie krijg
28 okt 2022 om 0:24 Niet lekker :(
27 okt 2022 om 13:51 Snelle levering, eten was heet heet. Top zoals altijd.
23 okt 2022 om 9:04 Waarschijnlijk vinden ze het normaal om een aangebrande pizza toch gewoon te bezorgen.